ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Άρης γύρισε τον… διακόπτη και έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο!

Ο Άρης έδειξε για πρώτη φορά φέτος χαρακτήρα και μέταλλο, ανατρέποντας διαφορά 19 πόντων κι έχοντας και πάλι μια πολύ κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Κολοσσό.

Στο δεύτερο μέρος, όμως γύρισε ο διακόπτης και παρουσιάστηκε μια μεταμορφωμένη προς το καλύτερο ομάδα, η οποία ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο, έδειξε μαχητικό πνεύμα και είχε σωστές αποφάσεις σε άμυνα κι επίθεση.

Ήταν μια νίκη ψυχολογίας και το σημαντικότερο είναι ότι οι κιτρινόμαυροι πίστεψαν ότι μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι, που φαινόταν χαμένο, με βάση το πρόσωπο που παρουσίασαν στο πρώτο μέρος.

Ο Άρης σκόραρε 28 πόντους στο πρώτο εικοσάλεπτο και κάτι παραπάνω από τους διπλάσιους στο δεύτερο (57). Μόνο έτσι θα μπορούσε να έχει ελπίδες για το “διπλό”.

Βελτίωσε στο δεύτερο ημίχρονο αισθητά το ποσοστό με το οποίο σούταρε στο πρώτο ημίχρονο (44% στο πρώτο και 54% στο δεύτερο).

Επικράτησε στις μάχη των ριμπάουντ (34 ριμπάουντ έναντι 29 των γηπεδούχων) και αυτή τη φορά η αναλογία ασίστ-λαθών (17-13) είχε θετικό πρόσημο για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

To Top