Το 4-3-3 του Αλόνσο για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός, θέλει να βγάλει αντίδραση απέναντι στον Άρη και να ξεπεράσει τη «βαριά» ήττα που γνώρισε μεσοβδόμαδα από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ με 4-1 για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ωστόσο, το «τριφύλλι» κατάφερε μια εβδομάδα πριν, να φύγει με σπουδαία νίκη από το Ηράκλειο επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ, αποτέλεσμα το οποίο βοήθησε στη μείωση της διαφοράς από την κορυφή.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είχε να αντιμετωπίσει και τη σημαντική απώλεια του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος υπέστη θλάση. Ωστόσο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ανέβασε «στροφές» την καταλληλότερη στιγμή και τέθηκε στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού, μαζί με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους 12 βαθμούς με συγκομιδή τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δυο ήττες, όμως μια νίκη στο συγκεκριμένο ματς θα αναπτερώσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Αλόνσο δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά κάτι έχει στο μυαλό του όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει στο σημερινό παιχνίδι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται να επιλέγει διάταξη με 4-3-3 και τους εξής παίκτες: Nτραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Τζούριτσιτς.

To Top