Τα «μοναδικά» σιδεράκια του Γιαμάλ ενόψει «El Classico»

Πανέτοιμος ο Λαμίν Γιαμάλ για το πρώτο «Classico» της σεζόν και πλήρως εξοπλισμένος με τα νέα του σιδεράκια τα οποία έχουν τα χρώματα της Μπαρτσελόνα.

Όλα τα έχουμε δει, αυτό όμως όχι. Κατά καιρούς, οι αθλητές βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να δηλώσουν κατά κάποιο τρόπο την υποστήριξη στην ομάδα τους, είτε με κάποιο ιδιαίτερο κούρεμα, είτε με κάποιο στοιχείο στα ρούχα ή στα παπούτσια τους, άλλοι βάφουν τα νύχια τους στα χρώματα της ομάδας ή της χώρας τους, αλλά σιδεράκια στα χρώματα της Μπαρτσελόνα, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε ξαναδεί.

Αυτή η πρωτότυπη ιδέα, ανήκει στο αστέρι των «μπλαουγκράνα», Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος είναι συνηθισμένος να τραβάει τα βλέμματα, αλλά αυτή τη φορά όχι για αγωνιστικούς, αλλά για λόγους εμφάνισης. Το βράδυ του Σαββάτου, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα τεθούν αντιμέτωπες στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 11η αγωνιστική της La Liga και ο 17χρονος άσος, φαίνεται πως έχει προετοιμαστεί πλήρως με τον δικό του, μοναδικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ειδική παραγγελία, τα σιδεράκια τα οποία ήδη φορούσε ο Γιαμάλ, διακοσμήθηκαν με κόκκινα και μπλε αστέρια, τα χρώματα της ομάδας του δηλαδή, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος για το ντέρμπι.

Ο 17χρονος σταρ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αν και η προϊστορία του με την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι και η καλύτερη. Στα τρία παιχνίδια που έχει συμμετάσχει απέναντι στους Μαδριλένους, μετράει ισάριθμες ήττες. Ίσως τα νέα του σιδεράκια του φέρουν γούρι.

To Top