ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμες ώρες για την ΚΑΕ Άρης! Οι πιέσεις στον Ρουσιαμάνη να ανακαλέσει και η “επόμενη μέρα”

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στην ΚΑΕ Άρης. O Αχιλλέας Ρουσιαμάνης μέλος της ΚΑΕ και βασικός χρηματοδότης της, με προσωπική του δήλωση στη σελίδα του συλλόγου έκανε γνωστό χθες ότι αποχωρεί από τα κοινά του Άρη.

Σε μια περίοδο, όπου ο Άρης αναζήτησε και αναζητάει τον οικονομικό του βηματισμό προς την εξυγίανση, η αποχώρηση ενός παράγοντα όπως είναι ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, αποτελεί μια εξέλιξη που προκαλεί ανησυχία και αλλάζει ολοκληρωτικά την καθημερινότητα και την “ατζέντα” της ΚΑΕ.

Το μέλος του ΔΣ της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και βασικός οικονομικός αιμοδότης της ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, εκφράστηκε για την απόφασή του μέσω ανακοίνωσης, αφού από την Τετάρτη ήταν αμετάπειστος στην απόφαση του με τα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό!

Φαίνεται ότι η ήττα από την Τσεντεβίτα Ολίμπια είναι το μικρότερο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί η ΚΑΕ Άρης. Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων ότι: “Μετά από τέσσερα χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ Midea, νιώθω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Νιώθω ότι η παρουσία μου δεν εμπνέει το σύνολο των Αρειανών. Νιώθω και εισπράττω από μερίδα του κόσμου, όχι με τον καλύτερο τρόπο είναι αλήθεια, πως ο διοικητικός κύκλος μου στον μπασκετικό ΑΡΗ ολοκληρώθηκε”.

Το αν πράγματι έκλεισε αυτός ο κύκλος ή όχι θα φανεί τις επόμενες μέρες. Ήδη από χθες, υπάρχουν πιέσεις από επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους, ώστε να ανακαλέσει την απόφασή του αυτή ο Ρουσιαμάνης, ο οποίος επί της ουσίας ήταν ο κατ’ εξοχήν διοικητικός-οικονομικός ηγέτης του μπάσκετ, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ παράλληλα αποτελούσε τον άνθρωπο στο πρόσωπο του οποίου δρομολογήθηκε η αλλαγή κλίματος απέναντι στον Άρη, σε ότι αφορά την οικονομική του αξιοπιστία. Πέραν δηλαδή της οικονομικής προσφοράς του, η… αποκατάσταση του ονόματος του Άρη οφειλόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην παρουσία του.

Η “επόμενη μέρα” αναμένεται με αγωνία με την ΚΑΕ Άρης να βιώνει κρίσιμες ώρες. Εάν τελικά επιμείνει στην απόφαση του ο Ρουσιαμάνης είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης θα μπει σε διαδικασία με άγνωστη συνέχεια, διακινδυνεύοντας να γκρεμίσει ότι με πολύ κόπο έχτισε τα τελευταία χρόνια.

 

 

To Top