Ανοίγει παραπάνω το ροτέισον ο Μάντζιος

Τρία παιχνίδια σε επτά ημέρες καλείται να δώσει ο Άρης, κάτι που σημαίνει πως ο Άκης Μάντζιος ανοίγει παραπάνω το ροτέισον.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Ακολουθεί ο αγώνας κυπέλλου της επόμενης Τετάρτης (30/10, 19:30) με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και κλείνει με την αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Άρη έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά. Η προσοχή στρέφεται αρχικά στον αγώνα με τους πράσινους στην Αθήνα, εκεί όπου με θετικό αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι θα παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα έχουν μια διαφορά ασφαλείας από τον αντίπαλό τους.

Ιδιαίτερων συνθηκών και το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου ο Άρης θα πρέπει να εξασφαλίσει ένα σκορ τέτοιο ώστε να του δίνει την πρόκριση στη ρεβάνς, ενώ θυμίζουμε πως για το ματς με τον Λεβαδειακό ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Μάρτιν Μοντόγια, κάτι που σημαίνει πως τη θέση του θα πάρει ο Ούγκο Μάγιο.

To Top