ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Λαζέφσκι πάτησε παρκέ για πρώτη φορά, αλλά θέλει τον χρόνο του…

Ο Νέιτ Λαζέφσκι πάτησε χθες (23/10) για πρώτη φορά παρκέ σε επίσημο αγώνα του Άρη κι όπως αναμενόταν εμφανίστηκε εκτός ρυθμού.

Είναι φυσιολογικό να βρίσκεται έξω από τα νερά του, καθώς πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε παιχνίδι και συμπληρώθηκαν δύο μήνες και μία μέρα από την ημέρα, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ πέρασε στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα 06:12, πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου κι έμεινε στο ματς 02:26, πριν τον αποσύρει ο Γιάννης Καστρίτης, επιχειρώντας μια προσπάθεια δύο πόντων στον αιφνιδιασμό, που ήταν άστοχη. Επανήλθε στα τελευταία 01:52, πετυχαίνοντας και τους πρώτους του δύο πόντους με τους κιτρινόμαυρους, σε συνολικά 04:18 συμμετοχής.

Ο 25χρονος παίκτης θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά του και να αρχίσει να αποδίδει, σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ο Γιάννης Καστρίτης τον περίμενε όλο αυτό το διάστημα, καθώς τον πίστευε και τον πιστεύει και ευελπιστεί ότι ο Λαζέφσκι θα ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη, με τις εμφανίσεις του στη συνέχεια της σεζόν.

To Top