ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Μορόν έστειλε… μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση

Ο Λορέν Μορόν υπέγραψε χθες με κάθε επισημότητα συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027, παραμένοντας “κάτοικος” Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε πείσμα φημών, προτάσεων, παραφιλολογίας, σεναρίων, ο Ισπανός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, δήλωσε ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη κι έστειλε μηνύματα προς κατεύθυνση.

Ο ίδιος τόνισε ήθελε να παραμείνει γιατί είναι ικανοποιημένος με το μελλοντικό πρότζεκτ. Με απλά λόγια πείστηκε (πέρα από τα χρήματα που παίζουν ρόλο για έναν επαγγελματία), ότι μέτρησαν κι άλλα πράγματα. «Ήταν μια απόφαση καρδιάς αλλά και επαγγελματική ταυτόχρονα. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος από την ομάδα και την πόλη. Αυτή την περίοδο της ζωής μου αναζητώ την σταθερότητα. Στον Άρη με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο κι έτσι προέκυψε η ανανέωση», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Είναι το πρώτο και σημαντικό μήνυμα από τον Ισπανό αρχισκόρερ της Super League. Παράμεινε στον Άρη και για το επαγγελματικό του συμφέρον, αλλά γιατί του αρέσει…

Ένα άλλο μήνυμα από τον Ισπανό είχε να κάνει όπως είπε: “Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε ως Σύλλογος, ως ομάδα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό είναι το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος της τριετούς ανανέωσης γιατί βλέπω ότι υπάρχει μέλλον!».

Αυτό το μέλλον το πιστεύει ο ίδιος και μεταδίδοντας την αισιοδοξία του, δίνει ακόμη περισσότερα “επιχειρήματα” για μια συνέχεια με τον Άρη πρωταγωνιστή.

To Top