Μεγάλος ντόρος στην Αγγλία με το φτύσιμο του Μαρινάκη προς τους διαιτητές

Βασικό θέμα στην πλειοψηφία των βρετανικών εφημερίδων είναι σήμερα (23/10) το φτύσιμο του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους διαιτητές του αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Φούλαμ.

 

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αγγλία η αποκάλυψη του Athletic, χθες (22/10), ότι η «καμπάνα» των 5 αγωνιστικών στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συμπεριφορά του απέναντι στους διαιτητές του αγώνα της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Φούλαμ είχε να κάνει, συγκεκριμένα, με το ότι έφτυσε προς το μέρος τους! Θυμίζουμε, ο ισχυρός άνδρας της Φόρεστ και του Ολυμπιακού έμαθε την τιμωρία του την περασμένη Παρασκευή (18/10), μερικές ημέρες μετά την απολογία του για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τη λονδρέζικη ομάδα, στις 28 Σεπτεμβρίου.
Όπως καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, επειδή μιλάμε για Αγγλία και το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο, έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο το περιστατικό. Ήδη από χθες η είδηση «παίζει» στα βασικά θέματα όλων των μεγάλων βρετανικών σάιτ και σήμερα, μάλιστα, το θέμα υπάρχει στην πλειοψηφία των πρωτοσέλιδων… μαζί με τον άθλο της Άστον Βίλα στο Champions League! Χαρακτηριστικό για παράδειγμα είναι το «χτύπημα» της Daily Mail, που κάνει λόγο για «φτύσιμο-ντροπή», ενώ Telegraph και Times έχουν εκτενή ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε, σύμφωνα πάντα με τα βρετανικά Μέσα, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνήθηκε ότι έφτυσε προς τους διαιτητές, δηλώνοντας ότι «ένιωσε έναν βήχα να έρχεται και έβηξε προς το πάτωμα, κάτω και προς τα δεξιά του, που ήταν μακριά από την πορεία των διαιτητών» και πώς «καπνίζει δύο ή τρία πούρα την ημέρα και χρειάζεται συχνά να κάνει απόχρεμψη ή/και να βήξει».Μαρινάκης: Μεγάλος ντόρος με το φτύσιμό του προς τους διαιτητέςΜαρινάκης: Μεγάλος ντόρος με το φτύσιμό του προς τους διαιτητές

Μαρινάκης: Μεγάλος ντόρος με το φτύσιμό του προς τους διαιτητές

To Top