ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλία Μάντζιου με μπράβο και μηνύματα: “Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά”

ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό, ενώ πριν την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους παίκτες του, τόσο για το νικηφόρο ματς απέναντι στην Καλλιθέα, όσο και γι αυτό που ακολουθεί.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση που έφερε τους τρείς βαθμούς, ενώ τους τόνισε την σπουδαιότητα του να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια.

Μεταξύ άλλων ο Άκης Μάντζιος ανέφερε:
«Θέλω να σας συγχαρώ για τη νίκη και την εμφάνιση. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με υπομονή ήρθε η νίκη που ήταν σημαντική από πολλές απόψεις απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα
Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε . Με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια προσέγγιση σε όλα τα ματς . Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι . Με το ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε και με την ποιότητα που έχουμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα ακόμη.
Τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό . Μας περιμένει ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς το οποίο θα προσεγγίσουμε όπως όλα μέχρι τώρα»

To Top