ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το σερί σκοραρίσματος του Άρη πέντε χρόνια μετά…

Ο Άρης, πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Athens Kallithea και είναι ισόβαθμος στην κορυφή της Stoiximan Super League, μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, συνδυάζει εσχάτως αμυντική σταθερότητα (τρεις σερί ανέπαφες εστίες, 1 γκολ παθητικό σε τέσσερα ματς), με επιθετική αποτελεσματικότητα.

Όπως καταγράφει το novasports.gr οι κιτρινόμαυροι, είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει σκοράρει και στα οκτώ πρώτα παιχνίδια της σεζόν, πετυχαίνοντας συνολικά 12 τέρματα. Μάλιστα, μαζί με την προηγούμενη περίοδο, έχουν βρει δίχτυα και στα τελευταία 13 ματς πρωταθλήματος. Τελευταία φορά που ο Άρης δεν σκόραρε, ήταν στις 14 Απριλίου, στην ήττα με 2-0 στην έδρα της ΑΕΚ, για τα playoffs της σεζόν 2023-24.

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν πέντε χρόνια, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα τόσο μεγάλο σερί σκοραρίσματος. Προηγούμενη χρονιά, που πέτυχαν γκολ σε 13 συνεχόμενα ματς στην κατηγορία, ήταν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, έως τις 19 Δεκεμβρίου 2019.

Σε εκείνο το σερί, μπορεί ο Άρης να είχε πετύχει συνολικά περισσότερα γκολ (24 τότε, έναντι 21 τώρα), αλλά είχε δεχτεί και περισσότερα (16 τότε, 13 τώρα). Τα αποτελέσματα, είναι καλύτερα στο τρέχον σερί, καθώς το 2019, είχε πέντε νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες στα 13 συνεχόμενα ματς με γκολ, ενώ τώρα έχει 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Το προ πενταετίας σερί, είχε σταματήσει στις 22 Δεκεμβρίου του 2019, σε ένα 0-0 με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Κατά σύμπτωση, επόμενο ματς του σημερινού Άρη, είναι και πάλι στην έδρα του «τριφυλλιού»! Ο Άρης θέλει να επεκτείνει το σερί.

To Top