ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στροφή από σήμερα στον Παναθηναϊκό, με ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και σωστή διαχείριση

Ο Άρης στρέφεται από σήμερα στην επόμενη αναμέτρηση αυτή με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η κιτρινόμαυρη ομάδα κυριάρχησε κόντρα στην Καλλιθέα, πέτυχε την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και συνολικά την 5η συνεχόμενη μια και μεσολάβησε η επικράτηση στο Κύπελλο επί του Εθνικού. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, όπως έχουμε επισημάνει δείχνει ότι.. ωριμάζει, παίρνει σημαντικές νίκες που την έφεραν στην 1η θέση.

Σίγουρα η σημαντικότερη νίκη του Άρη είναι μέχρι την… επόμενη και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι σημαντικό. Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στην διαχείριση του κλίματος που έχει διαμορφωθεί.

Τόσο στα τελευταία παιχνίδια, όσο και στις δηλώσεις όλων τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές πατούν γερά τα πόδια τους στο έδαφος, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας και αυτό αποτελεί ένα καλό οδηγό για τη συνεχή βελτίωσή της και την διατήρηση υψηλών επιπέδων συγκέντρωσης για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Όπως έχουμε αναφέρει ο Άρης ξεκίνησε από τον αγώνα με την Καλλιθέα, ένα σετ αναμετρήσεων που κρίνει πολλά.

Σε αυτά τα παιχνίδια θέλει βαθμούς που θα τον εδραιώσουν στις πρώτες θέσεις και θα του δώσουν πλεονέκτημα για την πρόκριση στο κύπελλο. Έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την έδρα του, συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε με τις νίκες στα ντέρμπι, κόντρα στην Λαμία και την Καλλιθέα, ενώ παράλληλα, με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αποκτήσει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα .

Η σημασία των αποτελεσμάτων σε αυτά τα παιχνίδια θα δώσει μια πρώτη αξιόπιστη εικόνα για την κιτρινόμαυρη ομάδα, με δεδομένη την ανάγκη προσήλωσης στο πλάνο και της μέγιστης αγωνιστικότητας…

To Top