Καλαμάτα – Παναχαϊκή 1-0: Πήρε ρεβάνς από τους Πατρινούς με σκόρερ τον Παμλίδη

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Καλαμάτα την Παναχαϊκή για τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, καθώς η “Μαύρη Θύελλ” κέρδισε με 1-0 χάρις στο γκολ του Γιώργου Παμλίδη και έφτασε τους 11 βαθμούς στον Β’ όμιλο της Super League 2.
Την αήττητη πορεία της στη Super League 2 συνέχισε η Καλαμάτα, η οποία πανηγύρισε μάλιστα την τρίτη της νίκη σε πέντε αγωνιστικές.

Η “Μαύρη Θύελλα” κέρδισε με 1-0 την Παναχαϊκή εντός έδρας, παίρνοντας έτσι την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της με το ίδιο σκορ στην Πάτρα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν ο Γιώργος Παμλίδης, με τον δανεικό από τον Άρη να βρίσκει δίχτυα με άπιαστο δυνατό βολέ λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Με αυτό το τρίποντο μάλιστα, η Καλαμάτα διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο -2 από Πανιώνιο και Κηφισιά, που είναι πρώτες με 13 πόντους.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές, Βαλεριάνος (64′ Βασιλαντωνόπουλος), Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος (88′ Αναστασόπουλος), Μορέιρα (88′ Γρίβας), Μόρσεϊ (78′ Κατάλντι), Παμλίδης, Μπαράλες (64′ Αλκαρανάς), Μπακαγιόκο

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Κοζορώνης, Παπατόλιος, Πολέττο (46′ Ζέκοφ), Λεσάι (57′ Ντε Τομάς), Νίλι (57′ Τραορέ), Ρόβας (62′ Μαρδιγάλ)

To Top