ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα ερωτηματικά της 11άδας στο σημερινό παιχνίδι

Ο Άρης υποδέχεται την Athens Kallithea και ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα πλάνα του για το ποιοι έντεκα θα ξεκινήσουν στο σημερινό παιχνίδι. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού, όμως υπάρχουν και ερωτηματικά.

Ο Πιόνε Σίστο κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και μπήκε στην αποστολή. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο παίκτης αισθάνεται αρκετά καλύτερα και αυτό του δίνει πιθανότητες να ξεκινήσει. Εάν όμως κριθεί ότι δεν είναι έτοιμος, τότε τη θέση του στα αριστερά της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Από κει και πέρα ένα βασικό ερωτηματικό είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Χουάνκαρ και Φρίντεκ διεκδικούν φανέλα βασικού. Το ίδιο ισχύει και στα δεξιά με τους Μοντόγια – Μάγιο και τον πρώτο να έχει αρκετές πιθανότητες για να παραμείνει στο αρχικό σχήμα.

Ο Φαμπιάνο είναι το σίγουρο νέο πρόσωπο στην άμυνα ως παρτενέρ του Μπράμπετς, μπροστά από τον Κουέστα. Μόντσου – Σιφουέντες θα είναι στα χαφ, με τον Μάνου Γκαρθία λίγο πιο μπροστά. Ο Ντιαντί είναι ο ένας σίγουρος των εξτρέμ και ο Μορόν θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

To Top