ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη… κορυφής θέλει ο Άρης απέναντι στην Athens Kallithea (20:00 PRESSARIS LIVE)

Να δείξει ότι δεν έχει επηρεαστεί από τη διακοπή του πρωταθλήματος και να συνεχίσει με νέα νίκη θέλει ο Άρης, που αντιμετωπίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00 PRESSARIS LIVE) την Athens Kallithea, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι κιτρινόμαυροι που βρίσκονται σε ανοδική πορεία και απολαμβάνουν τα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πρίν τη διακοπή. Να διευρύνουν το σερί νικών τους και να προσθέσουν ακόμη ένα τρίποντο.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χθες με προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο και ακολούθως ο Έλληνας τεχνικός έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με τους νεοφώτιστους.

Σε αυτή βρίσκεται ξανά ο Σίστο που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε αλλά εκτός έμειναν οι Σαβέριο, Σαμόρα και Ζουλ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Ντιαντί, Κουέισον, Μορόν, Φετφατζίδης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, με επιστροφές στην αποστολή της ταξίδεψε η Athens Kallithea στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους. Πιο συγκεκριμένα οι κεντρικοί αμυντικοί Τζόσουα Μεχίας, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Νικολάς Μαρότα που ήταν εκτός τις προηγούμενες εβδομάδες επέστρεψαν στη διάθεση του Μάσιμο Ντονάτι.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής είναι ο Μουτίνιο που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα AKTOR και ο Μανθάτης που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αποστολή της Athens Kallithea: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μαρότα,, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης Πέτρος, Βοηθοί: Αρμακόλας και Παπαδάκης, Τέταρτος: Πουλικίδης, VAR: Παπαπέτρου και Σπυρόπουλος.

To Top