Athens Kallithea: Με Μεχίας, Πασαλίδη και Μαρότα

Με επιστροφές στην αποστολή της θα ταξιδέψει η Athens Kallithea στη Θεσσαλονίκη  (20/10, 20:00) για την 8η αγωνιστική της Superleague.

Πιο συγκεκριμένα οι κεντρικοί αμυντικοί Τζόσουα Μεχίας, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Νικολάς Μαρότα που ήταν εκτός τις προηγούμενες εβδομάδες επέστρεψαν στη διάθεση του Μάσιμο Ντονάτι.

Ο Μεχίας είχε υποστεί κάταγμα κλείδας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο, ένα μήνα αργότερα ο Πασαλίδης έπαθε ρήξη δευτέρου βαθμού στην κλείδα στον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ενώ ο Μαρότα είχε μυικό τραυματισμό πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και μπήκε σε φουλ πρόγραμμα πριν την διακοπή του Οκτωβρίου.Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής είναι ο Μουτίνιο που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα AKTOR και ο Μανθάτης που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αποστολή της Athens Kallithea: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μαρότα,, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μερκάτι, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

To Top