Super League: Η δράση της 8ης αγωνιστικής

Η δράση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ξεκινά και πάλι. Σήμερα υπάρχουν τρεις προγραμματισμένοι αγώνες. Όλα αυτά μετά από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και υπό τη σκιά της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Βόλος, προερχόμενος από τη νίκη στο Περιστέρι ψάχνει στις 17:00, την πρώτη του εντός έδρας νίκη καθώς φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό τον Πανσερραϊκό που, ωστόσο, με τον Χουάν Φεράντο στον πάγκο εμφανίζεται βελτιωμένος. Ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στον Βόλο ως αντίπαλος, έχοντας ζήσει επιτυχίες με τους «κυανέρυθρους».

Στο Περιστέρι στις 20:00, ο Ατρόμητος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά το εμπόδιο του Παναιτωλικού μόνο εύκολο δεν φαντάζει. Τα «καναρίνια», αφού πήραν ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, κέρδισαν την ΑΕΚ και «βλέπουν» με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη Λαμία δοκιμάζεται στις 20:30 ο Αστέρας Aktor, έχοντας στον πάγκο τον Σάββα Παντελίδη. Αυτός είναι ο τρίτος τεχνικός των Αρκάδων φέτος, μετά τους Ράσταβατς και Μακελελέ. Η ομάδα της Φθιώτιδας ψάχνει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, έχοντας πλέον τον Λεωνίδα Βόκολο στο τιμόνι.

Το σημερινό πρόγραμμα:

17:00 Βόλος ΝΠΣ – Πανσερραϊκός Cosmote Sport 1
20:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός Novasports 2
20:30 Λαμία – Αστέρας Aktor Cosmote Sport 1

To Top