ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… προαναγγελία της συνύπαρξης Μορόν και Κουάισον

Ο Λορέν Μορόν έχει πάρει το… όπλο του και φέτος, ο Ρόμπιν Κουάισον ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μετά το ντεμπούτο του με την Λαμία.

Δυο σπουδαίοι φορ, που ισχυροποιούν την επίθεση του Άρη. Για πολλούς μπορεί να θεωρηθεί ότι θα είναι πολυτέλεια, ένας από τους δυο να μένει στον πάγκο, ενώ όπως έχουμε επισημάνει στο παρελθόν, υπάρχει η προοπτική συνύπαρξης των δυο στην κιτρινόμαυρη ενδεκάδα.

Κάτι που το… προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς χθες ο Άκης Μάντζιος. Ειδικότερα όταν ρωτήθηκε για τον Ρόμπιν Κουάισον κι αν δείχνει μέσα από τις προπονήσεις στον Άρη ότι μπορεί να αποτελέσει επιθετικό δίδυμο με τον Λορέν Μορόν, ο προπονητής του Άρη ήταν απολύτως θετικός: “Σίγουρα μπορούν! Είναι διαφορετικοί παίκτες και μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ενδεκάδα. Το ζητούμενο για τον Κουάισον είναι να ανεβαίνει κάθε εβδομάδα που περνάει σε ρυθμό, γιατί είχε καιρό να αγωνιστεί. Είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και όταν υπάρξουν μαζί στην ομάδα, θα μάς βοηθήσουν πολύ!”

To Top