Τεν Χαγκ: “Ο θόρυβος για το μέλλον μου προέρχεται από τα ΜΜΕ”

Ανεπηρέαστος από την ντόρο που γίνεται στην Αγγλία γύρω από το όνομά του και τις φωνές για απομάκρυνσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ.

«Όχι, ο θόρυβος προέρχεται μόνο από τα ΜΜΕ, από κάποιους από εσάς, όχι από όλους, που δημιουργούν ιστορίες και παραμύθια, φέρνοντας ψέματα, επειδή ξέρω ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα μέσα σε αυτόν τον σύλλογο.

Το είπα πριν από τη διακοπή, αλλά αρκετοί δημοσιογράφοι μάλλον δεν με πίστεψαν. Μέσα στον σύλλογο επικρατεί ηρεμία και ησυχία. Επιμένουμε στο σχέδιο και είμαστε πολύ πεπεισμένοι ότι θα έχει επιτυχία».

Όσο για τη βαθμολογική θέση της ομάδας, ο Τεν Χαγκ παραδέχθηκε ότι «δεν είναι αρκετά καλή», δηλώνοντας αισιόδοξος παρόλα αυτά για το φινάλε της σεζόν:

«Πρέπει να ανέβουμε ένα βουνό, αλλά αυτό είναι το κορυφαίο ποδόσφαιρο, μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίζεις προκλήσεις. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε, όπως κάναμε και τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Βλέπω τα καλά πράγματα, τα καλά μοτίβα και τα καλά στατιστικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε σε καλή κατεύθυνση, αλλά η κατάταξη δεν λέει ψέματα και το σημείο που βρισκόμαστε δεν είναι αρκετά καλό».

To Top