ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Σιφουέντες “σύμμαχος” του Άρη στις διαπραγματεύσεις με την Ρέιντζερς

Η απόφαση του Άρη να προχωρήσει τις συζητήσεις για να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του Χοσέ Σιφουέντες, εκτός από την ικανοποίηση για τις εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή, δείχνει την πρόθεση των κιτρινόμαυρων να τελειώσουν από τώρα την υπόθεση, πριν εξελιχθεί σε σίριαλ.

Ο ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι υπό τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Σκωτίας με οπτιόν αγοράς έως τα τέλη του ερχόμενου Μαΐου και σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο. Όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τους διοικούντες της Ρέιντζερς και αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα σε επαφές με τους Σκωτσέζους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Σημαντικό για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι η στάση του ίδιου του Σιφουέντες. Ο Άρης δεν θα έμπαινε σε διαδικασία άμεσων συζητήσεων με τη Ρέιντζερς αν πρωτίστως δεν είχε μιλήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ούτε ασφαλώς θα εισερχόταν σε μια τέτοια συζήτηση… αρκετών εκατομμυρίων αν δεν είχε διασφαλίσει την επιθυμία παραμονής του ίδιου του 25χρονου μέσου.

Δείχνει δεδομένο ότι ο Σιφουέντες είναι “σύμμαχος” του Άρη στις διαπραγματεύσεις αυτές, επιθυμώντας να παραμείνει για αρκετά χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top