Πικραμένος με τον Τόνι Πάρκερ ο αδερφός του, Τι Τζέι: «Φέρω βαρέως τον τρόπο που απολύθηκα»

Πικραμένος από την αντιμετώπιση που είχε από πολλούς, αλλά κυρίως από τον αδερφό του, Τόνι Πάρκερ, δήλωσε ο Τζι Τζέι Πάρκερ. Πέρσι απολύθηκε μεσούσης της περιόδου από τη Βιλερμπάν και όπως παραδέχτηκε η σχέση του με τον άλλοτε ΝΒΑερ έχει κλονιστεί.

«Δεν ήταν εύκολο να είσαι προπονητής της Βιλερμπάν με την ετικέτα ‘αδερφός του Τόνι Πάρκερ’. Μετά από τόσους τίτλους με την ομάδα, τα επιτεύγματα θα έπρεπε να μιλούν από μόνα τους, αλλά η αναγνώριση που είχα στη Γαλλία δεν ήταν αυτή που άξιζα. Για μένα τώρα που είμαι βοηθός στην Μπάγερν είναι ένας νέος άνεμος αλλαγής», τόνισε στην L’ Equipe.

Όσο για την απόλυσή του από την γαλλική ομάδα; «Με απογοήτευσε ο τρόπος που έγινε. Ξέρω πώς είναι η ζωή ενός προπονητή, πάντα είσαι υπό κρίση και το είχαμε συζητήσει με τον Τόνι. Όμως με πείραξε ότι δεν ενημερώθηκα. Το έφερα βαρέως. Έμαθα από τα ΜΜΕ πριν από το ματς με τη Φενέρμπαχτσε πως είχε ληφθεί αυτή η απόφαση. Ο Τόνι το αρνήθηκε και μου είπε ‘συνεχίζουμε όπως είμαστε’, αλλά την επόμενη μέρα τελείωσε. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό σε κάποιον που-ξέχωρα από τίτλους-έχει θυσιάσει τόσα για την ομάδα;», ανέφερε.

Μάλιστα ο Τι Τζέι Πάρκερ παραδέχτηκε πως ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του με τον αδερφό του, που παραμένει πρόεδρος στην Βιλερμπάν. «Δεν βλεπόμαστε πολύ πλέον. Έτσι είναι όμως η ζωή. Είναι και το καλεντάρι βαρύ. Ο καθένας μας προχωρά μόνος του. Εκείνος έχει μια πολυάσχολη ζωή, είναι παντού, ενώ εγώ είμαι απασχολημένος στην Μπάγερν. Έχουμε επαφή με διαφορετικό τρόπο, αλλά όχι στον βαθμό που είχαμε πριν. Ο Τόνι είναι ο μεγαλομέτοχος, είναι πρόεδρος, ήταν δική του απόφαση και αυτή είναι. Το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι», είπε.

To Top