Marca: “Η Ρεάλ θέλει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ από τον Ιανουάριο”

Οι φίλοι της Λίβερπουλ είναι σε αναμμένα κάρβουνα το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και οι λόγοι είναι τρεις.

Οι δύο πρώτοι έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι του 2025 και με το γεγονός πως δεν έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να υπογράψει νέο, με τον τρίτο όμως να είναι και ο πιο σημαντικός.

Και αυτό γιατί ακούει στο όνομα “Ρεάλ”, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης όχι μόνο να έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό αλλά να εμφανίζεται αποφασισμένη να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Ντάνι Καρβαχάλ στο δεξί άκρο της άμυνάς της.

“Η Λίβερπουλ αρχίζει να αποδέχεται ότι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν θα ανανεώσει”, αναφέρει στο σημερινό (17/10) πρωτοσέλιδό της η “Marca”, με την μαδριλενικη εφημερίδα να υποστηρίζει πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα επιχειρήσει να αρπάξει τον 26χρονο άσο (ο οποίος αγωνίζεται στους ρεντς από το 2006) στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να θωρακίσει την άμυνά της.

Σημειώνεται πως η περίπτωση του Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν είναι η μοναδική εκκρεμότητα για την ομάδα του Άρνε Σλοτ, αφού έχει ακόμα δύο βαριά συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και πιέζεται από το χρόνο για να βρει τη λύση: αυτά του ηγέτη της στην επίθεση, Μοχάμεντ Σαλάχ, και του βράχου της άμυνας, Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

 

To Top