ΑΠΟΨΕΙΣ

Το μήνυμα του Μόντσου έδειξε τον δρόμο: “Ψηλά ο πήχης του Άρη για μεγάλα πράγματα με ενότητα”

Ο Μόντσου, ένας από τους παίκτες του Άρη που έχουν δώσει θετικά διαπιστευτήρια μέχρι τώρα και σίγουρα ξεχωρίζει με την απόδοσή του, από τις νέες μεταγραφές, με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3 έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τον δρόμο της φετινής ομάδας.

Ο Ισπανός μέσος στάθηκε σε κάποια σημεία που έδειξε ότι τα διαθέτουν οι κιτρινόμαυροι, τα οποία πρέπει να δια-τηρήσουν ως κόρη οφθαλμού για να δρομολογηθεί μια επιτυχημένη σεζόν.

Έβαλε ψηλά τον πήχη, χωρίς μισόλογα, τονίζοντας ότι: “αν κάνουμε τα πράγματα σωστά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στην πρώτη τετράδα”… Ένας στόχος, ο οποίος στις αρχές του καλοκαιριού έμοιαζε μακρινός, αλλά στην πορεία με τις κινήσεις που έγιναν και την αγωνιστική εικόνα στα παιχνίδια, δείχνει ότι είναι στα μέτρα των δυνατοτήτων της ομάδας, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στους… εμπνευστές του νέου φορμάτ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δυνατότητα της ομάδας: “Αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα κι όταν κάνουμε τα πράγματα σωστά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά”, καταγράφοντας ότι έχουν συνειδητοποιήσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή…

Τέλος αναφέρθηκε με έμφαση στη σημασία της παρουσίας του κόσμου και της ενότητας, λέγοντας ότι: “Από την πρώτη μέρα οι οπαδοί μας με υποδέχθηκαν πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς κι ελπίζω αυτή την Κυριακή να τους δούμε στο γήπεδο και να τους χαρίσουμε τη νίκη. Τους χρειαζόμαστε. Όταν ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο μας βοηθάει πολύ και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε μεγάλα πράγματα”.

Ο Μόντσου έστειλε το μήνυμα κι έδειξε τον δρόμο. Απομένουν οι πράξεις όλων.

To Top