ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

O Kαστρίτης προανήγγειλε την ενίσχυση της ομάδας

Ο Άρης μπαίνει σήμερα σε μια ακόμη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση, βιώνοντας μια δύσκολη κατάσταση, τη δυσκολότερη των τελευταίων τριών χρόνων.

Αν και δεν έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από την έναρξη της επίσημης αγωνιστικής περιόδου, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε μια διαρκή αναστάτωση, λόγω των προβλημάτων τραυματισμού (Λαζέφσκι, Χοτζ, Γούντμπερι), της οικειοθελούς αποχώρησης παικτών (Μάιλς), της αμφισβήτησης για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών (Ρόμπερτς, Μπανκς) και εσχάτως της λύσης της συνεργασίας με παίκτες (Μαντζούκας, Άλκινς), λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο Άρης έχει βγει στην αγορά εδώ και εβδομάδες, αναζητεί παίκτες, ψηλό ή και ψηλούς και πλέον και φόργουορντ, αλλά ειδικά αυτή την εποχή οι ποιοτικοί σέντερ είναι δυσεύρετοι, αφού έχουν ομάδες. Παράλληλα, είναι πιθανό να ψάξει και Έλληνα ως συμπληρωματικό, καθώς ο ελληνικός κορμός αποδυναμώθηκε, λόγω της απομάκρυνσης του Λευτέρη Μαντζούκα.

Πάντως, χθες ο Γιάννης Καστρίτης προανήγγειλε την ενίσχυση της ομάδας. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Ο Άλκινς δεν ήταν στην ομάδα με συμβόλαιο μέχρι τέλος της χρονιάς. Η ομάδα έτσι κι αλλιώς από ένα σημείο και μετά θα έπρεπε να αποφασίσει αν συνεχίζει την συνεργασία ή όχι. Το θέμα του Μαντζούκα δε σχετίζεται καθόλου με όσα έχω αναφέρει ότι είμαστε στην αγορά. Έτσι κι αλλιώς ήμασταν και κοιτούσαμε για νέο παίκτη. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το ελληνικός στοιχείο, είμαστε λιγότεροι από τον αριθμό που θα θέλαμε να έχουμε. Σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα ενισχυθούμε και σ’ αυτό το κομμάτι”.

To Top