Τέλος η Καμμένου απ’ την Εθνική πόλο Γυναικών

Παρελθόν αποτελεί η Αλεξία Καμμένου έπειτα από τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΟΕ το βράδυ της Τρίτης (15/10), με τον αντικαταστάτη της να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο τριετής κύκλος της Αλεξίας Καμμένου στην Εθνική Ομάδα ήταν απόλυτα επιτυχημένος, καθώς επί των ημερών της η «γαλανόλευκη» ομάδα κατέκτησε ένα αργυρό κι ένα χάλκινο μετάλλιο σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, την 4η θέση σε Παγκόσμιο, ενώ επέστρεψε σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα απ’ την ΚΟΕ «…ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, Αλεξία Καμμένου και Αναστάσιο Πυρπυρή. Στην αναφορά του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος τους ευχαρίστησε θερμά για τα όσα πρόσφεραν τα τρία χρόνια που οδήγησαν την Εθνική μας ομάδα στις κορυφαίες θέσεις της Ευρώπης, στο βάθρο κορυφαίων διοργανώσεων και στην ελίτ του κόσμου. Αποκορύφωμα η «επιστροφή» μετά από 16 χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η παρουσία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της υδρογείου».

To Top