Ράσταβατς: «Χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας»

Χαρούμενος που θα προπονεί πλέον μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΟΦΗ δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στον μεγάλο σεβασμό που τρέφει προς το πρόσωπο του Τραϊανού Δέλλα, έστειλε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, τόνισε πως παίρνει μια έτοιμη ομάδα στα χέρια του την οποία θέλει να κάνει πιο αποτελεσματική, μίλησε για τη δυναμική του κόσμου και σημείωσε πως θέλει να συνεχίσει στο ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό, την καλή παράδοση που έχει χτίσει απέναντί του.

«Αρχικά θέλω να πω πως πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να στείλουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ», είπε αρχικά για τον 31χρονο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Δέλλα: «Θέλω επίσης να εκφράσω τον σεβασμό μου για τον πρώην προπονητή της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στο κλαμπ και μου άφησε την ομάδα σε τόσο καλή κατάσταση».

Στη συνέχεια ο Σέρβος προπονητής μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας. Έχω έρθει εδώ με στόχο να πετύχω ως προπονητής σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή συνεργασία τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Ο ΟΦΗ είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στο ποδόσφαιρο, και στην Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα, μου κίνησε το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον αμέσως και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι».

Αναφορικά με το πως θα δουλέψει με τους παίκτες τόνισε: «Η ομάδα τα πηγαίνει καλά, θα ζητήσω στους παίκτες να συνεχίσουν και να βελτιωθούν, αλλά και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε λίγο πιο αποτελεσματικοί. Θέλω να στηρίξω αυτό που ήδη υπάρχει και στη συνέχεια να βοηθήσω την ομάδα να πάει ψηλότερα, προσθέτοντας κάποια στοιχεία. Σίγουρα θα δουλέψουμε στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό ώστε η ομάδα να σκοράρει ακόμα περισσότερο».

Σε ερώτηση για τον κόσμο του ΟΦΗ, ο Μίλαν Ράσταβατς έδειξε ότι γνωρίζει την δυναμική του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η υποστήριξη στο ποδόσφαιρο είναι πάντα κάτι που σε σπρώχνει να πας ένα επίπεδο παραπάνω. Εάν οι φίλαθλοί μας μας στηρίζουν, αυτό μας βοηθάει να πάμε ένα επίπεδο παραπάνω. Η αγάπη έρχεται και από τις δύο πλευρές, τόσο από τον κόσμο προς τα εμένα, όσο και από εμένα προς τον κόσμο».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Πριν το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει ένα πλεονέκτημα, εμείς θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε αυτό μέσα από το παιχνίδι. Αυτή η παράδοση που έχω με τον Παναθηναϊκό σημαίνει κάτι, πιστεύω ότι θα συνεχίσει».

Τέλος, αστειευόμενος για την καλή παράδοση που είχε και ως αντίπαλος του ΟΦΗ, ο Ράσταβατς είπε: «Το γεγονός ότι ηττήθηκα από τον ΟΦΗ μετά την καλή παράδοση που είχα, ίσως ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ».

To Top