Φαρσέρ έβαλε κοριό στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Απίστευτο και όμως αληθινό. Κοριό στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ένας οπαδός της, στο παιχνίδι της με την Άστον Βίλα στο «Villa Park».

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή τη φορά προέκυψε κάτι που κανένας δεν είχε φανταστεί. Κάποιος μάλλον, ήθελε να μάθει τα μυστικά του Έρικ Τεν Χαχ και των παικτών της, για αυτό αποφάσισε για την ημέρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» θα φιλοξενούνταν από την Άστον Βίλα, να τοποθετήσει έναν κοριό στα αποδυτήρια του «Villa Park».

Αυτά μεταξύ άλλων, αναφέρει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, η αγγλική εφημερίδα «Sun», η οποία επισήμανε πως ο άνθρωπος που τοποθέτησε τον κοριό, ήταν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το εξίσου περίεργο είναι, πως δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν. Φυσικά πρόκειται για ένα σημαντικό ζήτημα ασφάλειας, καθώς είναι αδύνατον να εισβάλει οποιοσδήποτε στα αποδυτήρια ενός γηπέδου που υποτίθεται ότι έχει αυξημένα μέτρα προστασίας, πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι της Premier League.

Η «Sun» αναφέρει, ότι ο φαρσέρ χρησιμοποίησε ένα τηλέφωνο από την Κίνα, που έχει μια ρύθμιση όπου μπορεί να ενεργοποιηθεί ένα μικρόφωνο καλώντας το από άλλη συσκευή. Είχε κολλήσει το ακουστικό κάπου μακριά από το οπτικό πεδίο στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ και το χτύπησε μόνο όταν ήξερε ότι ο προπονητής θα ήταν εκεί μέσα.

Μάλιστα μία πηγή, ανέφερε στην Αγγλική εφημερίδα: «Πρόκειται για μια σοκαριστική παραβίαση της ασφάλειας και θα τεθούν ορισμένες σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με το πώς επιτράπηκε να συμβεί αυτό. Ευτυχώς, δεν υπήρχε τίποτα κακό σε αυτό το περιστατικό».

«Ήταν απλώς ένας φαρσέρ, που είναι στην πραγματικότητα οπαδός της Γιουνάιτεντ, ήταν ανόητος και ήθελε να ακούσει τι λέγεται μέσα σε αυτούς τους τέσσερις τοίχους. Αλλά σίγουρα θα είναι λόγος ανησυχίας για το πώς κατάφεραν να μπουν σε αποδυτήρια σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Premier League λίγες μέρες πριν από έναν αγώνα».

Μπορεί ο φαρσέρ να μην δημοσίευσε τις συζητήσεις, αλλά το έκανε απλώς για να ακούσει τι λέγεται μέσα στα αποδυτήρια. Ωστόσο. τόσο η οικοδέσποινα ομάδα όσο και η διοργανώτρια αρχή, εκτέθηκαν. Μάλιστα η Premier League, ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα, για να βρεθεί ο υπεύθυνος.

To Top