Σκάνδαλο στην Ισπανία με τη Ρεάλ: «Το Μπερναμπέου λειτουργεί με άδεια που έχει λήξει από το 2001»

Οσμή σκανδάλου στη Μαδρίτη. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, οι κάτοικοι που μένουν κοντά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έχουν καταγγείλει τη Ρεάλ Μαδρίτης για παράνομη χρήση του γηπέδου της από το 2001.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα της η «El Pais», οι κάτοικοι που μένουν δίπλα στο ιστορικό γήπεδο της Ρεάλ, υποστηρίζουν πως η άδεια χρήσης του γηπέδου της Βασίλισσας έχει λήξει εδώ και 21 χρόνια και πως οι «Μερένχες» αγωνίζονται στην έδρα τους δίχως να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα από το 2001.

Μια είδηση που έρχεται για να βάλει… λάδι στη φωτιά, καθώς οι κάτοικοι που βρίσκονται κοντά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έχουν ήδη καταφέρει να κερδίσουν μια δικαστική μάχη κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας οδηγήσει σε αναβολή όλων των συναυλιών που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν στην έδρα της Βασίλισσας μέχρι τον Μάρτιο του 2025.

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ διαψεύδουν όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ο σύλλογος έχει κανονικά την άδεια χρήσης του γηπέδου τους και πως ποτέ δεν διοργάνωσε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα ή κάποια συναυλία δίχως να έχει τα απαραίτητα έγγραφα.

To Top