Στσέζνι: «Δεν με επηρεάζει το κάπνισμα, δουλεύω δύο φορές περισσότερο»

Ο Πολωνός τερματοφύλακας Βόιτσεχ Στσέζνι άλλαξε πρόσφατα την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, προκειμένου να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζει την προσωπική του ζωή, και αυτός περιλαμβάνει το κάπνισμα.

Μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, η Μπαρτσελόνα έπεισε τον πρώην τερματοφύλακα της Γιουβέντους να υπογράψει ως ελεύθερος. Ο Στσέζνι πιστεύει ότι αυτά που κάνει εκτός γηπέδου δεν πρέπει να ενδιαφέρουν κανέναν.

«Υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζω στην προσωπική μου ζωή και δεν είναι δουλειά κανενός εάν καπνίζω η όχι. Πιστεύω ότι δεν επηρεάζει αυτό που κάνω στο γήπεδο, δουλεύω δύο φορές περισσότερο», είπε ο Στσέζνι σε συνέντευξη στην Mundo Deportivo.

«Δεν το κάνω μπροστά στα παιδιά γιατί δεν θέλω να τα επηρεάσω άσχημα. Μερικές φορές κάποιος βγάζει μια φωτογραφία από τα δέντρα όπου κάνω ένα τσιγάρο. Εάν κάποιος πιστεύει ότι θα αλλάξω τον τρόπο που ζω στην προσωπική μου ζωή, μπορεί να το ξανασκεφτεί γιατί είμαι αυτός που είμαι. Έτσι ήμουν όλη μου την ζωή».

To Top