ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουλφ Έρικσον: “Σκόρερ ο Κουάισον, ο Μορόν όπως ο… Κούης! Σπίτι μου ο Άρης” (video)

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Ουλφ Έρικσον ένας από τους κορυφαίους ξένους όλων των εποχών που φόρεσαν την φανέλα του Άρη, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, το Κλεάνθης Βικελίδης…

Ο Σουηδός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Άρη από το 1983 έως το 1985 δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αναπολώντας στιγμές από το παρελθόν…

«Ναι, είναι το παλιό μου ‘σπίτι’, έχω μεγάλα συναισθήματα όταν είμαι εδώ. Πολλές αναμνήσεις, πολλά παιχνίδια, με τον κόσμο να ουρλιάζει…» είπε ο Έρικσον μιλώντας στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” στην ΕΡΤ3.

Ο Έρικσον ήταν ο πρώτος διεθνής που εντάχθηκε στο Άρη… Ακολούθησαν οι Σελάντερ, Λάρσον, Σούντγκρεν και πριν από μερικές μέρες ο Κουάισον. Μιλώντας για τον συμπατριώτη του τόνισε:

«Ο Κουάισον είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Είναι υψηλόσωμος, δυνατός και πολύ γρήγορος. Έχει πετύχει πολλά γκολ, συνηθίζει να το κάνει… Θα βοηθήσει τον Άρη»

Στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη έχει αφήσει ένα μεγάλο κομμάτι από την καρδιά του, ενώ παρακολουθεί με ικανοποίηση την πορεία του Άρη… Όπως είπε: «Ναι βλέπω την ομάδα στη Σουηδία, έχω Έλληνες φίλους που βλέπουμε μαζί τον Άρη, είναι ωραία, έχουμε καλή ομάδα».

Ο Ουλφ Έρικσον αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Λορέν Μορόν, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει μέχρι το 2027 στον Άρη!

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σκόρερ (σ.σ. Μορόν), είναι όπως ο Ντίνος Κούης πρώτος σκόρερ, ναι είναι καλός παίκτης. Ο Ντίνος έπαιζε μερικές φορές και φορ» είπε χαρακτηριστικά.

To Top