Θλάση ο Ιωαννίδης, οριακά με Άρη

Ο Φώτης Ιωαννίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των πράσινων υπέστη θλάση στον προσαγωγό στο 23ο λεπτό του ντέρμπι, έχει ξεκινήσει ήδη θεραπείες και θα τεθεί off για τις επόμενες 20-25 μέρες.

Δεδομένα χάνει τα ματς της Εθνικής με την Αγγλία και την Ιρλανδία, αλλά και την πρώτη σειρά αγώνων του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή, με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (20/10), την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (24/10) και πιθανότατα τον Άρη στο ΟΑΚΑ (27/10).

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός στον προσαγωγό άλλωστε, είναι απ’ τους πλέον “ύπουλους” και η αποκατάσταση μαζί με την επανένταξη, θα πρέπει να γίνουν με πάρα πολύ προσεκτικά βήματα, για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Από εκεί και πέρα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι είναι καλύτερα μετά την ενόχληση που αισθάνθηκε το Σάββατο (5/10) και τον έθεσε εκτός απ’ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Φίλιπ Μαξ, καθώς έχει μία φλεγμονή στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός προπονήσεων όλη την εβδομάδα.

 

To Top