Νέος προπονητής ο Στάικος, επέστρεψε μετά από 21 χρόνια στον Ηρακλή ο Στολτίδης

Ο Θανάσης Στάικος είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της επιστροφής των κυανολεύκων στη Super League 1.

Το τελευταίο διάστημα αρκετοί ήταν οι προπονητές με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μέσω των συνεργατών του, ωστόσο, ο Θανάσης Στάικος είχε πάρει προβάδισμα στην κούρσα και εν τέλει χθες το βράδυ υπήρξε και οριστική συμφωνία.

Στο τεχνικό τιμ θα έρθει μαζί του και ο Ιεροκλής Στολτίδης που αποτελεί «σημαία» του συλλόγου από την 11χρονη θητεία του ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου πριν πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.

Προφανώς εκτός των άλλων η προσθήκη του «Ιέρο» στοχεύει και στην ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση του κόσμου, καθώς αποτελεί ένα πρόσωπο που τυγχάνει καθολικής αποδοχής στα του κυανόλευκου συλλόγου.

Στο τιμ θα παραμείνει φυσικά και ο Λευτέρης Βελέντζας που κατά το παρελθόν είχε συνυπάρξει ξανά με τον Στολτίδη στον Ηρακλή.

Αν μη τι άλλο η επιλογή Στάικου δείχνει πως οι άνθρωποι του Ηρακλή ήθελαν να δώσουν την ευκαιρία σε έναν νέο Έλληνα τεχνικό με τον 43χρονο τεχνικό να έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του με τη θητεία του για 1,5 χρόνο στον ΠΑΣ ως πρώτος προπονητής.

Πλέον επί της ουσίας από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ηρακλή με νέο προπονητή ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΛ στο «AEL FC Arena».

To Top