ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστική συμφωνία του Άρη με τον Λορέν Μορόν μέχρι το 2027!

Οριστική συμφωνία του Άρη με τον Λορέν Μορόν μέχρι το 2027!

Ο Άρης και ο Θόδωρος Καρυπίδης έκαναν μια μεγάλη υπέρβαση κρατώντας στην ομάδα τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και αυτόν που βρίσκεται στην 1η θέση και φέτος.

Όπως είχαμε αναφέρει μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άρης κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Λορέν Μορόν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες βδομάδες, άνοιξε τα χαρτιά του, κατέγραψε τα “θέλω” του και πλέον οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με βάση την τελική απόφαση του Ισπανού φορ.

Όπως σημειώσαμε τότε υπήρξε ένα νέο τετ α τετ Καρυπίδη με Μορόν σε καλό κλίμα! Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση με τον Ισπανό επιθετικό, όπου κατέθεσε μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με κλειστό τριετές συμβόλαιο. Τη φετινή δηλαδή σεζόν, συν άλλα δυο χρόνια. Με υπογραφή άμεσα μέχρι το 2027, ώστε ο παίκτης επί της ουσίας να διανύει μια τριετή συνεργασία και τον Άρη ταυτόχρονα να μην κινδυνεύει από μια πρόωρη συμφωνία από τον Ιανουάριο.

Οι αποδοχές που πρότεινε ο Άρης είναι πάγια 700.000+800.000+900.000 ευρώ, με μπόνους επίτευξης στόχων (πρώτος σκόρερ, γκολ, Ευρωπαϊκή έξοδος, τίτλος κτλ).

Η αρχική αισιοδοξία των κιτρινόμαυρων αποδείχθηκε βάσιμη. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο Ισπανός συμφώνησε σε όλα με τον Άρη και θα παραμείνει “κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης” μέχρι το 2027, συνιστώντας μια μεγάλης σημασίας επιτυχία των κιτρινόμαυρων.

To Top