Τομέας Ιστορίας Άρη: Η παρουσίαση του συλλεκτικού ημερολογίου ποδοσφαίρου

Μία ξεχωριστή δραστηριότητα του Α.Σ. Άρης και του τμήματος Τομέα Ιστορίας θα λάβει χώρα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Ο λόγος για την εκδήλωση που οργανώνει ο Τομέας Ιστορίας, του νέου τμήματος του Α.Σ. Άρης που έχει ως στόχο την καταγραφή της ιστορίας του συλλόγου.

Όπως ενημέρωσε ο κιτρινόμαυρος σύλλογος:

“Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, ο Τομέας Ιστορίας παρουσιάζει επίσημα το πρώτο από τα δύο συλλεκτικά ημερολόγια για το 2025.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΑΡΗ, θα παρουσιαστεί το ημερολόγιο του ποδοσφαίρου, σε μια σεμνή τελετή κατά την οποία θα μιλήσουν μερικοί από τους σπουδαιότερους άσσους του ποδοσφαίρου του ΑΡΗ: Κούης, Βένος, Φοιρός, Χρηστίδης, Κολτσίδας έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τους αριθμούς τους στους αγώνες που πήραν μέρος. Ο καθένας τους έχει μια ιστορία να μας διηγηθεί.

Κατά τη διάρκεια της τελετής θα έχουμε και απόδοση τιμών, στο πλαίσιο των 110 χρόνων του συλλόγου: Θα τιμηθεί ο Γιώργος Κολτσίδας για τη μακρόχρονη προσφορά του στον ΑΡΗ, ο Κωσταντίνος Ίντος για τη δημοσιογραφική και συγγραφική του παρουσία επί πολλές δεκαετίες και ο Βασίλης Ψηφίδης για τη συμμετοχή του στην ομάδα του 1970 και τη συνολική προσφορά στον ΑΡΗ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «ΝΑΟΣ» του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» (θύρα 7), και η ώρα προσέλευσης είναι η 19:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους”.

To Top