ΑΠΟΨΕΙΣ

Η… πνευματική επιστροφή του Μορόν “γεμίζει” τα δίχτυα και οδηγεί τον Άρη!

Ο Λορέν Μορόν χτύπησε δυο φορές χθες στο ματς-παγίδα με τη Λαμία, πέτυχε δυο εξαιρετικά γκολ και έφτασε τα έξι στη Super League, όντας ο πρώτος σκόρερ και των κιτρινόμαυρων και της λίγκας.

Ο Ισπανός έδειξε να επιστρέφει πνευματικά, “γεμίζει” τα δίχτυα και οδηγεί τον Άρη! Βρέθηκε πολλές φορές στο… παρά ένα για να αποχωρήσει με μεταγραφή από το Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά όλα ήταν απλά φήμες. Τίποτα το ουσιαστικό. Ο ίδιος ομολόγησε ότι: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, ίσως και να μην είχα εδώ το μυαλό μου, αλλά όταν κάποιος επικεντρώνεται στη δουλειά και είναι επαγγελματίας, οι καρποί της δουλειάς του έρχονται στο γήπεδο. Έχω μεγάλη εμπειρία κάθε καλοκαίρι να γίνονται πράγματα, είτε για το καλύτερο ή για το χειρότερο».

Ήδη με έξι γκολ φέτος είναι ο απόλυτος κιτρινόμαυρος εκτελεστής, ενώ μετράει συνολικά 27 γκολ σε 52 παιχνίδια, δείχνοντας τη μεγάλη του ικανότητα ως σκόρερ.

Σε κάθε περίπτωση είναι ο ηγέτης του Άρη και το δείχνει στο γήπεδο με τα όσα πετυχαίνει.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στη Nova επιβεβαίωσε ότι είναι σε καλό δρόμο οι συζητήσεις παραμονής με τον Θόδωρο Καρυπίδη. “Έχω συμβόλαιο 1 χρόνο, είμαι επαγγελματίας και θα το τιμήσω. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα, την πόλη και τον κόσμο, είμαι ήρεμος, συγκεντρωμένος στην ομάδα και με απόλυτο στόχο να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο, προς το παρόν μένω. Μιλάμε με τον Άρη, έχει έρθει και μου έχει κάνει πρόταση. Μιλάμε ακόμα με τον πρόεδρο, είμαστε σε συζητήσεις. Είμαι αισιόδοξος, όπως είπα είμαι καλά εδώ, μου αρέσει η ομάδα, η πόλη. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα, υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις, δε νομίζω ότι θα είναι κάτι σύντομο, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας”, όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

 

To Top