Το επικό video του ΝΒΑ για το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν – Μία… προαναγγελία όχι σαν όλες τις άλλες

Κι ενώ στους περισσότερους πλανήτες η αγωνιστική δράση της σεζόν 2024-25 έχει ήδη ξεκινήσει, στον… μαγικό το πρόγραμμα θα ενεργοποιήσει τις ομάδες τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου. Τη στιγμή δηλαδή που θα εκκινήσει η κανονική διάρκεια.

Οι αναλύσεις και τα δεδομένα είναι συζητήσιμα, τα φαβορί και τα outsiders επίσης, ενώ οι φίλαθλοι ανά την υφήλιο περιμένουν πως και πως τις νέες εμπνεύσεις -εντός παρκέ- των μεγάλων πρωταγωνιστών. Περιμένουν να δουν τις νέες συνεργασίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ στο Μιλγουόκι, τη στιγμή που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα βρεθεί μαζί με τον γιο του Μπρόνι στο παρκέ με τη φανέλα των Λέικερς, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς ως πρωταθλητές έχουν τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους.

Ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά και η εξέλιξή του είναι στο επίκεντρο, ενώ οι Νιου Γιορκ Νικς με τις εντυπωσιακές τους προσθήκες θα προσπαθήσουν επιτέλους με αξιώσεις να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα. Κι αν τα καταφέρουν θα είναι το πρώτο τους τα τελευταία 52 χρόνια!

Το NBA λοιπόν, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να παρουσιάσει και να προϊδεάσει για το τι θα ακολουθήσει και δημοσίευσε ένα τρομερό video, επιπέδου Hollywood, ως ένα είδος προαναγγελίας των… θαυμάτων που αναμένονται να πραγματοποιηθούν στα παρκέ της λίγκας.

Το σενάριο και η εκτέλεσή του ξεκινά με ένα τζάμπολ ανάμεσα στον Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και τον Καουάι Λέοναρντ των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ώσπου προκύπτουν κάποιες… απορίες, αρχικά από τον Μπαμ Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ και στη συνέχεια ακολουθεί πανικός! Ο κόσμος εισβάλει στο γήπεδο, μαζί τους και ο Τζέισον Τέιτουμ με τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Στο παιχνίδι μπαίνουν διάφοροι… διάσημη, youtubers, παρουσιαστές, κομπάρσοι και ηθοποιοί, μικρά και μεγάλα παιδιά, ο Λούκα Ντόντσιτς που κάθεται και παρατηρεί τη… φάση, καθισμένος πάνω στη στεφάνη της μπασκέτας. Εν τέλει το τζάμπολ δεν έγινε ποτέ…

To Top