ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση και ανακοίνωση αποστολής με Φαμπιάνο για τον αγώνα με την Λαμία

Με τον Φαμπιάνο Λέισμαν οριστικά να μπαίνει στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αυριανό αγώνα με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελευταία προπόνηση στο Νέο Ρύσιο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά χθες και αναμένεται όχι απλώς να είναι στην αποστολή, αλλά να επιστρέψει ως παρτενέρ του Γιακούμπ Μπράμπετς στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η συμμετοχή του ως βασικός ή όχι θα εξαρτηθεί από την απόφαση του προπονητή του Άρη να πιέσει περισσότερο από ό,τι θα ήθελε την επιστροφή του παίκτη ή να τον αφήσει στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει μόνο εφόσον χρειαστεί στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Εκτός προπόνησης έμεινε και χθες ο Ούγκο Μάγιο, ο οποίος συνέχισε με το ατομικό πρόγραμμα, το οποίο έχει στόχο να τον φέρει σε κατάσταση επανένταξης στις προπονήσεις των “κίτρινων”. Οι ενοχλήσεις στο πόδι τον αφήνουν σταδιακά, όμως, δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο να γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους. Οπότε, κι αυτός δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Λαμία.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία.

To Top