Βόκολος: «Διαφορετική η κατάσταση φέτος στη Λαμία – Θέλουμε υπομονή και στήριξη»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στη Λαμία έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος θα είναι στον πάγκο με τον Άρη. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε υπομονή από τους φιλάθλους, καθώς τα δεδομένα φέτος στην ομάδα είναι διαφορετικά, ωστόσο θα προσπαθήσει για τους στόχους που έχουν τεθεί.

«Το ρόστερ είναι διαφορετικό, σίγουρα είναι μια άλλη, διαφορετική κατάσταση, αλλά το ξέρετε πολύ καλά ότι πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Η πορεία μου τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο του εδώ ήταν πάρα πολύ καλή και εμένα έχει χαραχτεί μέσα μου. Άρα οι σχέσεις μου με τη Λαμία και τον πρόεδρο της είναι και θα είναι πάντα πάρα πολύ καλές. Σαφώς η χρονιά φέτος είναι διαφορετική και δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Είναι κάτι διαφορετικό. Αλλά από την άλλη οι φετινοί στόχοι είναι και πολύ ξεκάθαροι.

Με γνωρίζετε και από τα προηγούμενα χρόνια πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να λένε πολλά λόγια. Εγώ κοιτάω την καθημερινότητα της ομάδας και το κάθε μας παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό έκανα και πριν και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Μέσα από τη δουλειά θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Μιλάμε φέτος για μια νέα ομάδα. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη, το ξέρει ο κόσμος της Λαμίας και θα τα βοηθήσει. Το γνωρίζω γιατί το έχω ξανά ζήσει εδώ στο παρελθόν. Όλοι μαζί, εμείς, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος θα ξεκινήσουμε μία προσπάθεια σε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Στο ποδόσφαιρο όμως -το ξέρετε και εσείς- πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Όλα δύσκολα είναι. Ακόμα και μια σεζόν που φαίνεται εύκολη στην αρχή, μπορεί να εξελιχθεί σε πάρα πολύ δύσκολη», ανέφερε αρχικά ο 54χρονος τεχνικός.

Για τα περιθώρια βελτίωσης της εικόνας της Λαμίας: «Είμαστε στην αρχή της χρονιάς, υπάρχουν περιθώρια ανάκαμψης, αλλά όπως είμαι χρειάζεται πολύ δουλειά. Εγώ είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και θα δουλέψουμε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, εύχομαι πραγματικά μέσα από την ψυχή μου η ομάδα και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και φέτος».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Τι να πω για τον κόσμο της Λαμίας; Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό, τον έχω βιώσει και τον έχω ζήσει. Έχουμε περάσει μαζί πάρα πολύ ωραίες στιγμές. Αυτού που από την μεριά μου μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι να ζητήσω υπομονή και στήριξη. Να είναι σίγουροι ότι από την πλευρά τη δικιά μας, αλλά και των ποδοσφαιριστών, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Πηγή: Lamiaole.gr

To Top