ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

H δεύτερη “ανάγνωση” της ήττας του Άρη: στοίχισαν χαμένα επιθετικά ριμπάουντ και αστοχία

Ο Άρης έφτασε κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, επιστρέφοντας από το -17, αλλά δεν μπόρεσε να την ολοκληρώσει.

Τα 21 επιθετικά ριμπάουντ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κυριάρχησαν στον τομέα, αυτό, παίρνοντας συνολικά 49 (έναντι 31 των κιτρινόμαυρων) και η αστοχία των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν του επέτρεψαν να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της σεζόν.

Η βραδιά ξεκίνησε άσχημα για τον Άρη, που είδε τον βασικό του σέντερ, τον Τζέιμς Μπανκς να φορτώνεται πολύ γρήγορα με τρία φάουλ.

Οι παίκτες της τουρκικής ομάδας πήραν 14 επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, ανανεώνοντας πολλές επιθέσεις κι έχοντας αρκετές δεύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βελτίωσε τις επιδόσεις της στο δεύτερο μέρος, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, προστατεύοντας καλύτερα την ρακέτα της και ισορροπώντας την κατάσταση, όμως δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στην επικράτηση.

Η Τουρκ Τέλεκομ πέτυχε κρίσιμα καλάθια στο τέλος, ο Άρης δεν το έκανε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη δεύτερη ήττα του στο EuroCup σε ισάριθμα παιχνίδια.

To Top