ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχεται σήμερα για τον Άρη ο Ρόουλ Άλκινς, αγώνας δρόμου για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ

Ο Ρόουλ Άλκινς αναμένεται σήμερα (01/10) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες διαδικασίες για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη, για την οποία ενημερωθήκατε από το PRESSARIS, από την πρώτη στιγμή.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους διάρκειας δύο μηνών.

Με την ενεργοποίηση της συμφωνίας μαζί του, θα υπάρξει προσωρινή αντικατάσταση του τραυματία Ντιμόι Χοτζ κι όταν επιστρέψει στη δράση ο παίκτης από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, ο Γιάννης Καστρίτης θα κληθεί να αποφασίσει αν ο Άλκινς θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν ή θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο 26χρονος παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του 42χρονου προπονητή από την Πέμπτη (03/10), στην έναρξη της προετοιμασίας για την πρεμιέρα της Greek Basketball League και τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (05/10, 17:00).

Εφόσον όλα πάνε καλά, θα έχει την ευκαιρία αύριο να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, για την 2η αγωνιστική του EuroCup.

To Top