H έλλειψη ομογένειας έφερε τα λάθη, η ομάδα καλείται να αφομοιώσει τη φιλοσοφία Καστρίτη

Ο Άρης δεν μπορεί να κρατήσει πολλά πράγματα από το χθεσινό παιχνίδι, γιατί υστέρησε και πάλι σε σημαντικούς τομείς, δείχνοντας ότι θα πρέπει να καλύψει μεγάλο έδαφος για να παρουσιαστεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Πέρα από την αστοχία (24/61 σουτ εντός πεδιάς, με 13/32 δίποντα) οι κιτρινόμαυροι είχαν αρκετές λανθασμένες αποφάσεις, είτε στο πέντε εναντίον πέντε πέντε είτε σε καταστάσεις transition.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τελειώσουν τον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι με 20 λάθη και 13 λάθη, σε μια αναλογία που παίζει πάντα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και στην τελική έκβαση των ματς.

Είναι φανερή η έλλειψη ομοιογένειας και συνοχής, όπως και το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν αφομοιώσει ακόμη τη φιλοσοφία του Γιάννη Καστρίτη.

Σίγουρα έγινε ειδική διαχείριση του χρόνου συμμετοχής των παικτών από τον προπονητή του Άρη, λόγω και των αναμετρήσεων που ακολουθούν, αλλά θα πρέπει η ομάδα να αρχίσει να παρουσιάζει πρόοδο και να εμφανίζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι, αρχής γενομένης από το μεθαυριανό με την Τουρκ Τέλεκομ.

To Top