ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης με ψυχολογία και πίστη σε νέο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ (20:30. PRESSARIS LIVE)

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται ο Άρης που πηγαίνει στη Τούμπα με πίστη και ψυχολογία για να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ (20:30 PRESSARIS LIVE) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague.

Είναι γεγονός ότι οι κιτρινόμαυροι κατεβαίνουν σήμερα στο ντέρμπι λαβωμένοι από τραυματισμούς. Απουσία πρώτη αυτή του Μάγιο, καθώς ο 33χρονος δεξιός μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Μάλιστα νοκ άουτ στο… παρά ένα έμεινε και ο Χουάνκαρ που αποκόμισε στη χθεσινή προπόνηση ένα χτύπημα στο πόδι, όπως και ο Φαμπιάνο, ο οποίος έλειψε από τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εθνικό.

Η αποστολή των «κίτρινων» (σ.σ. εκτός έμειναν ακόμη ο «νέος» Κουάισον και οι νεαροί Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής) αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Σίντκέφ,Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζαν Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, μοναδικές απουσίες είναι αυτές των Κόλεϊ και Τόμας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λόβρεν.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι η εξής: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Διαιτητές: Όσμερς (Σάαλ, Νέιτζελ-Πέτερσεν, 4ος Πουλικίδης, VAR: Χανσμπάουερ, Μπουξμπάουμ)

To Top