Ηλιόπουλος: «Είχα συνοδηγό τον Μαρινάκη, η ψυχούλα του ξέρει αν φοβήθηκε»

Σε πολλά θέματα και διαφορετικής φύσης αναφέρθηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Μιλώντας με αφορμή την αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος ερωτήθηκε ποιον εκ των Μαρινάκη, Αλαφούζου και Σαββίδη θα έβαζε στο αυτοκίνητό του, τόνισε ότι είχε βάλει συνοδηγό τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. «Ο Μαρινάκης το ξέρει, το έχει ζήσει το έργο», απάντησε ενώ για το αν φοβήθηκε: «η ψυχούλα του το ξέρει».

Στα αμιγώς αθλητικά, μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνουν κι άλλες μεταγραφές από την ΑΕΚ. Παράλληλα, μίλησε για το αν έχει κάποιο πλάνο ώστε να υπάρχουν περισσότερες οικογένειες στην OPAP Arena.

Πρόσφατα, ο Μάριος Ηλιόπουλος έσπασε το φράγμα του “2:50” στην 43η Ανάβαση Πορταριάς, καθώς σημείωσε 2:49:94 με το Ford Fiesta. Μ’ αυτή την επίδοση ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πέτυχε τον καλύτερο χρόνο του σκέλους, καθώς και της κατηγορίας Formula Saloon όπως και της κλάσης FST.

Σε ερώτηση για τι σκέφτεται για την νεολαία και τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε: «Κάνω ό,τι κάνω για να βάλω την νεολαία σε διαδικασία αθλητισμού και χόμπι, πράγμα που έχει ενέργεια μακριά απ’ όλες αυτές τις βλακείες, τις τεχνολογίες που είναι κουραστική και στο τέλος δεν προσφέρει. Προσπαθώ και τώρα με τις ακαδημίες της ΑΕΚ να μπούμε σε μία νέα διαδικασία».

Όσο για το πώς μπορεί να φέρει τις οικογένειες στα γήπεδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος επισήμανε: «Έχω σκεφτεί και είναι στόχος αυτό το πράγμα. Πρέπει να μπούμε στην διαδικασία αυτή και να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω διότι αυτά τα πράγματα είναι κύκλος που μπορούσαν οι οικογένειες να έρθουν στο γήπεδο και τα νέα παιδιά να εμπνέονται από τον αθλητισμό να γυρίσουν πίσω στο γήπεδο».

Όσο για το πώς προλαβαίνει να ασχολείται με όλα, τα πλοία, την ΑΕΚ και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε: «Δεν κάνω κάτι για να ασχολούνται όλοι μαζί μου. Είμαι αυτός που είμαι, αυτό κάνω, αυτό νιώθω, αυτό με ικανοποιεί και έτσι το βγάζω προς τα έξω. Πράγματι ως προς τον χρόνο είναι αυτό που λέω σε φίλους μου είχα ένα ποτήρι που στις 3 σταγόνες ξεχείλιζε από θέμα χρόνου και εγώ αντί για 3 σταγόνες, έριξα μέσα 3 βυτιοφόρα»

To Top