ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Τολιόπουλος έστειλε το μήνυμα πριν τα δυο δυνατά τεστ!

Το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της περσινής σεζόν έλαβε ο Βασίλης Τολιόπουλος από τον γενικό γραμματέα του ΕΣΑΚΕ, Νίκο Λεπενιώτη στη χθεσινή ξεχωριστή βραδιά του ελληνικού πρωταθλήματος στην οποία ήταν δυναμικά παρών ο Άρης.

Ο αρχηγός του Άρη προερχόμενος από την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Άρη με τη Βενέτσια, όπου σημείωσε 10 πόντους (όλους στο πρώτο μέρος με 2/6 δπ., 2/8 τρ.) και ήταν ο καλύτερος δημιουργός των φιλοξενούμενων (μαζί με τον Μποχωρίδη), δίνοντας τρεις τελικές πάσες, παίζοντας 22:25, έστειλε με τις δηλώσεις του το δικό του μήνυμα πριν από δυο δυνατά τεστ στο Super Cup.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στη Ρόδο. Είχαμε επιτυχημένη σεζόν και θέλουμε να ξεκινήσουμε την χρονιά με ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την περσινή σεζόν. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με την ημέρα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πολλά αύριο. Είμαστε ανέτοιμοι, έχουμε δέκα νέους παίκτες και θέλουμε πάρα πολύ χρόνο για να δεθούμε και να βρούμε χημεία. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, θα έχουμε δύο δυνατά τεστ για τη συνέχειά μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέχεια βέβαια στο παρκέ για τον υποψήφιο καλύτερο παίκτη του περσινού Eurocup.

To Top