ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γούντμπερι θέλει τον χρόνο του, ο Άρης περιμένει να αποκτήσει ρυθμό

Ο Τρέι Γούντμπερι προσπαθεί να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, μέσα από τα επίσημα παιχνίδια, έπειτα από απουσία περίπου δύο μηνών, εξαιτίας ενός προβλήματος, που αντιμετώπισε.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στα δυο τελευταία φιλικά απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ και την Καρδίτσα και πραγματοποίησε την τρίτη του εμφάνιση με τον Άρη προχθές στη Βενετία.

Κόντρα στην ιταλική ομάδα ο 25χρονος γκαρντ είχε κάποιες καλές στιγμές (πέτυχε εννέα πόντους με 1/2 βολές, 1/2 δπ. και 2/5 τρ. και μάζεψε και τέσσερα ριμπάουντ, μένοντας στο παρκέ 17:10) και γενικά έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα στην ομάδα και στις δυο πλευρές του παρκέ.

Ο Αμερικανός παίκτης θα έχει την ευκαιρία να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς και σ’ αυτόν της Κυριακής, γεγονός που θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί καλύτερα και να βρει τα πατήματά του.

Η αξία του είναι δεδομένη και οι κιτρινόμαυροι περιμένουν αρκετά από τον Γούντμπερι, ειδικά τώρα που πλησιάζουν (από βδομάδα), τα παιχνίδια, που πρέπει να κερδίσουν.

To Top