ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Aris Athens Club: “Βρεθήκαμε σε ακόμα μια κερκίδα, ευχαριστούμε τους οπαδούς του Εθνικού”

Παρά την απαγόρευση που υπήρχε ο κόσμος του Άρη βρήκε τον τρόπο να βρεθεί στο Ελ Πάσο. Περίπου 100 φίλοι των κιτρινόμαυρων από το κλαμπ της Αθήνας με τη βοήθεια των οπαδών του Εθνικού πήραν θέση στην κερκίδα για να φωνάξουν για την Αρειανάρα όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Aris Athens Club:

Πήραμε την πρόκριση και συνεχίζουμε…

Σε ένα ωραίο απόγευμα στην Καλλιθέα, που παρά τις παράλογες απαγορεύσεις που εφευρίσκουν για να αποτρέψουν το αυτονόητο στις μετακινήσεις οπαδών, βρεθήκαμε σε ακόμα μια κερκίδα να φωνάξουμε για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς του Εθνικού που βοήθησαν με κάθε τρόπο ώστε να έχουμε μια θέση στο γήπεδο, δείχνοντας ακόμη μια φορά το δρόμο για ελεύθερες μετακινήσεις οπαδών.

Θα τοποθετηθούμε σύντομα και για όλα τα παρανοϊκά που ζήσαμε στο Χαριλάου το Σάββατο, με πολλά αδέρφια να μένουν εκτός γηπέδου εξαιτίας ενός παράλογου συστήματος που δείχνει πως δεν λειτουργεί, και μόνο προβλήματα δημιουργεί σε όλο τον λαό του ΑΡΗ, αλλά και σε όλο τον κόσμο ανά την Ελλάδα που θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα.

Ένα σύστημα που αφήνει εκτός γηπέδου μικρά παιδιά, άτομα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σύγχρονο κινητό, αλλοδαπούς συνοπαδούς και Έλληνες του εξωτερικού που η εφαρμογή τους αποκλείει την είσοδο παρά το αγορασμένο εισιτήριο, και πολλά ακόμη προβλήματα που θα αναλύσουμε, καθώς είδαμε τους τελευταίους συνοπαδούς μας το Σάββατο να καταφέρνουν να μπουν κοντά στο 30ο λεπτό του αγώνα…

Στήριξη με λύσσα στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ παντού και όπου παίζει σε κάθε άθλημα…

ARIS ATHENS CLUB – Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ Αθηνών από το 1984 όπου παίζει ο Θεός.

To Top