ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές και σοβαρότητα για να “σφραγίσει” την πρόκριση κόντρα στον Εθνικό (15:00, PRESSARIS LIVE)

O Άρης άφησε πίσω του τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και ρίχνεται στη “μάχη” του κυπέλλου. Η κιτρινόμαυρη ομάδα με αλλαγές και σοβαρότητα θέλει να “σφραγίσει” την πρόκριση κόντρα στον Εθνικό (15:00, PRESSARIS LIVE) στο Δημοτικό γήπεδο Καλλιθέας. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ για την 4η φάση και το “εισιτήριο” δίνει την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στο σημερινό παιχνίδι τους Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοφ που είναι τραυματίες, ενώ άφησε στη Θεσσαλονίκη και τους Μορόν, Μάγιο, Βέλεθ, τον νεοαποκτηθέντα Κουάισον και τον νεαρό Αγοραστό.

Την ίδια ώρα νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη είναι ο Χουανκάρ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά. Η κιτρινόμαυρη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σίντκλεφ, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Χουανκάρ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζουλ, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Diandy, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Εθνικός αγωνίζεται στη Γ’ εθνική και απέκλεισε κατά σειρά Άγιο Νικόλαο με 3-1 στην παράταση, Κισσαμικό με 3-1 και Μανδραϊκό με 2-1. Ο Βαγγέλης Χαντές δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και κάλεσε για σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο, όπου και θα ανακοινώσει την αποστολή λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

ΔιαιτηΔιαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τσολακίδης, Σαμοΐλης (Αθηνών). 4ος Μπουρουτζίκας (Λάρισας).

 

To Top