ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνου Γκαρθία: “Το καλύτερο μου παιχνίδι! Με τον Μορόν… θύμωσα”

Ο Μάνου Γκαρθία σχολίασε τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού και εξήγησε πως βάσει αριθμών είναι το καλύτερο του παιχνίδι με τα κιτρινόμαυρα.

Όπως είπε στη Nova:

«Η ομάδα έτρεξε, κάλυψε κενά και με τη μπάλα ήμασταν καλοί. Όλη η ομάδα ήταν καλή, όχι μόνο εγώ. Βάσει αριθμών ίσως έκανα το καλύτερο μου παιχνίδι. Αυτό που μένει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Θα πρέπει να βοηθάω τόσο με το να βάζω γκολ, όσο και να δίνω ασίστ. Πιστεύω ότι βοήθησα και στο κέντρο του γηπέδου. Τίποτα δεν άλλαξε σήμερα. Απλά κλέψαμε τη μπάλα στα κατάλληλα σημεία. Επίσης η ομάδα έτρεχε πολύ σήμερα και αυτό βοήθησε το παιχνίδι μου», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός.

Για τον Ντιαντί: «Είναι νέος, μας βοηθάει πολύ. Έχει πολύ δυναμική μπροστά του, αλλά θα πρέπει να πάμε σιγά σιγά και να τον βοηθήσουμε να μεγαλώσει στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τον Ντιαντί, αλλά και για όλους τους παίκτες σήμερα».

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Τον είδα πριν το παιχνίδι και μιλήσαμε για τη ζωή στην Ελλάδα. Μετά το παιχνίδι ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον τα καλύτερα».

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι νίκη που μπορεί να μας δώσει αυτοπεποίθηση. Η ομάδα μπορεί να μεγαλώσει».

Για το αν θα είναι πιο επιθετικογενής ο Άρης: «Είναι κάτι που θέλουμε όλοι. Κάθε φορά πρέπει να έχουμε κατοχή της μπάλας».

Για το οριζόντιο δοκάρι του Μορόν: «Με θύμωσε γιατί εκεί μπορούσαμε να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Μορόν είναι φίλος μου και κάποια στιγμή θα μου δώσει εκείνος ασίστ για γκολ».

To Top