ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελική πρόβα στο Χαριλάου και αποστολή νίκης ενόψει του Ολυμπιακού

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος είδε χθες τον Ούγκο Μάγιο να φωνάζει παρών.  Ο Μάγιο πήρε μέρος και στο οικογενειακό διπλό, που σημαίνει ότι εφόσον το κρίνει απαραίτητο ο Μάντζιος, μπορεί να του δώσει θέση βασικού. Η επιστροφή του Ισπανού σημαίνει μία λύση περισσότερη για τον προπονητή των κιτρινόμαυρων για τα άκρα της αμυντικής γραμμής, στην οποία αναμένεται να πέσει μεγάλο βάρος στο ερχόμενο ντέρμπι.

Οι κιτρινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελική τους πρόβα γνωρίζοντας ότι θα απουσιάσει ο Φαμπιάνο, καθώς αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος της αντικατάστασης του Βραζιλιάνου στον αγώνα με τον ΟΦΗ.  Όπως διαπιστώθηκε έχει οίδημα στον δικέφαλο, προφανώς πρόκειται για θλάση και στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος αυτής αλλά και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Έτσι, ο Φαμπιάνο είναι νοκ άουτ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου μήπως προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ θα εκτίσει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του από τον τελικό του κυπέλλου.

To Top