ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ας έβαζαν καλύτερα την… Φραπάρ! Μπαράζ πιέσεων και φαιδρές δικαιολογίες για την αλλαγή του Μαρέσκα

Ανατροπή με τον διαιτητή του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό! Ο Ιταλός Μαρέσκα δεν θα σφυρίξει, τελικά, το Άρης-Ολυμπιακός και θα αντικατασταθεί από άλλον ρέφερι, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα…

Είχε προηγηθεί ένα μπαράζ πιέσεων στο παρασκήνιο… Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης από την Αθήνα: «από το πρωί, όταν και έγινε γνωστός ο ορισμός από την ΚΕΔ, από τον Ολυμπιακό, όχι επίσημα, εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια μέσα από ΜΜΕ ιδιοκτησίας Μαρινάκη ή άλλα φιλικά προσκείμενα στον σύλλογο του Πειραιά. Μιλάνε για ορισμό-πρόκληση επειδή ο Μαρέσκα ήταν πέρυσι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε για την κροτίδα στον Χουάνκαρ. Θα τον αλλάξει, λοιπόν, η ΚΕΔ και θα βγει μια επίσημη αιτιολόγηση της αντικατάστασης, η οποία θα είναι, σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, ότι δεν μπορεί ο Μαρέσκα να έρθει για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό ”λόγω αντικειμενικών δυσκολιών στο ταξιδιωτικό του πρόγραμμα”, αφού αύριο είναι 4ος διαιτητής στον αγώνα Φέγενορντ-Λεβερκούζεν για το Champions League».

Πρόκειται για φαιδρές δικαιολογίες, από την νέα “φιλική εταιρία της εξυγίανσης” που κόβει και ράβει μετά την όψιμη συμμαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Βέβαια όρισαν με διαδικασία fast track τον Ιταλό Παϊρέτο, ο οποίος ξεσήκωσε παράπονα και διαμαρτυρίες στο παιχνίδι Μόντσα-Ίντερ.

Ας έβαζαν καλύτερα την… Φραπάρ!

 

To Top