ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H επικύρωση της συμφωνίας με τον Κουάισον, η επιθυμία του και το χρονοδιάγραμμα της δράσης

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επισφραγιστεί το deal του Άρη με τον Ρόμπιν Κουάισον στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Ο Κουάισον είναι ένας έμπειρος και ουσιώδης σκόρερ και έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ.

Όπως έχουμε επισημάνει απομένει να φανεί ο βαθμός της αγωνιστικής του ετοιμότητας, μετά από μακρά αγωνιστική απραξία έχοντας μείνει εκτός πλάνων από τον Τζέραρντ από τον Δεκέμβριο. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν επί της ουσίας στις 22/12/2023 όταν έπαιξε με την Αλ Ετιφάκ 90′ κόντρα στην Αλ Νασρ του Ρονάλντο (ήττα με 3-1), ενώ είχε συμμετοχή 1′ στον αγώνα με την Αλ Χαζέμ στις 28/12/2023 (ισοπαλία 1-1).

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει την άμεση ενσωμάτωσή του στην ομάδα, προκειμένου να περάσει από εργομετρικά και να αξιολογήσει καλύτερα την κατάστασή του. Τα νούμερά του είναι αυτά που θα καθορίσουν το πρόγραμμα ένταξής του στην ομάδα, αλλά έχοντας να παίξει σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σε πρώτη ανάγνωση, ο Σουηδός αναμένεται να φωνάξει παρών μετά τη δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος στα μέσα Οκτωβρίου. Η δράση θα διακοπεί μετά την 7η αγωνιστική για να επαναρχίσει με τον αγώνα Άρης-Athens Kallithea stiw 20 Oκτωβρίου.

Το θετικό είναι η μεγάλη επιθυμία του 3οχρονου φορ να επιστρέψει στην Ευρώπη με την προοπτική να βρει ξανά τον καλό του αγωνιστικά εαυτό.

To Top